30-11-2020 19:41
Dzień dobry,
W umowie kredytowej mam zapis: apewnienia wpływu na rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy określony w § 4. ust. 7. w wysokościmin. 2000 zł miesięcznie, w okresie 3 lat od daty zawarcia umowy. Czy przez wpływ zawsze rozumiany jest dochód / wynagrodzenie? czy może to pochodzić np z konta oszczędnosciowego albo przelewu od innej osoby np rodziców w sytuacji gdy traci się pracę, a wplywy są z innego źródła? Oczywiście przy załozeniu, ze rata jest płącona terminowo.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
30-11-2020 20:38
30-11-2020 21:37 | Edytowano: 30-11-2020 21:41
@rumik11, Suma wpływów (jednego lub kilku mniejszych) na rachunek powinna wynosić minimum 2000 zł w miesiącu kalendarzowym (ten wpływ musi być między pierwszym, a ostatnim dniem miesiąca).
Wpłatę na swoje konto możesz zrobić za pomocą wpłatomatu, przelewu z innego banku, wpływu wynagrodzenia od pracodawcy (ale wpływem nie musi być wynagrodzenie) itp.
01-12-2020 11:14
Dziękuję za odpowiedź!
Udało mi się też dodzwonić na infolinię i pani konsultantka to potwierdziła, więc już jestem spokojna
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |