30-07-2022 10:53
30-07-2022 11:04
30-07-2022 12:34 | Edytowano: 01-08-2022 15:10
Zawnioskować można na dwa sposoby: jeden wniosek na kilka rat lub pojedynczo po każdej płatności kolejnych rat. Nie da się zawnioskować, na przykład, na 5 rat, a potem na kolejne miesiące. Jeśli masz zawieszoną większą liczbę rat, na harmonogramie zobaczysz, że tylko kolejna rata jest zawieszona. Nie jest to błąd. Kolejne raty zawiesimy zgodnie z wnioskiem. Jeżeli nie otrzymałaś potwierdzenia wniosku, skontaktuj się z czatem w Moim ING (dostępny po zalogowaniu). Sprawdzimy to.
Doprecyzuję informację, którą podałam wyżej:
Wybór sposobu zawieszenia: wniosek wielokrotny blokuje możliwość złożenia kolejnych wniosków – wielokrotnych lub pojedynczych. Wniosek pojedynczy nie blokuje wniosku wielokrotnego. Złożenie wniosku wielokrotnego blokuje możliwość złożenia kolejnego wniosku. Czyli jest np. możliwa konfiguracja: pierwszy wniosek pojedynczy na ratę sierpniową, drugi wniosek pojedynczy na ratę wrześniową, trzeci wniosek wielokrotny na 6 kolejnych wybranych przez klienta rat.
01-08-2022 12:06
02-08-2022 11:18
Nie mam możliwości odniesienia się do Twojej rozmowy
Skontaktuj się, proszę, z czatem w Moim ING. Specjaliści hipoteczni są dostępni w dni robocze w godzinach 8:00-20:00 oraz w soboty od 8:00 do 16:00. Sprawdzimy Twoją sytuację. Chciałem też sprostować komentarz, który jest powyżej: jeśli chodzi o wnioskowanie, opisujemy sposoby dostępne na teraz. Oczywiście w przyszłości będzie możliwość składania kolejnych wniosków.
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026Dzień dobry,
Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy
... 11-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 |