06-07-2021 20:10
W wezwaniu do uzupełniania wniosku dostałam pytanie dotyczące środków własnych możliwych do zainwestowania w budowę (wraz z wymaganym potwierdzeniem). Czy konieczne jest posiadanie takich środków na koncie, czy może być to wkład już wniesiony w budowę? W trakcie oczekiwania na decyzję rozpoczęliśmy roboty doprowadzając do budowy fundamentów (nie zostały one uwzględnione w złożonym wcześniej operacie). Co może stanowić potwierdzenie takiego wkładu?
Z góry dziękuję za odpowiedź
07-07-2021 19:22
Mogę się odnieść do Twojego pytania tylko w ogólny sposób. W sprawie uzupełnień do wniosku najlepiej skontaktować z osobą, która prowadzi Twój wniosek.
W praktyce, będziemy wymagali udokumentowania zainwestowanego w budowę wkładu własnego, czyli zdjęć wykonanych prac plus skany z dziennika budowy. Chodzi o prace, które zostały wykonane po wizycie rzeczoznawcy.
07-07-2021 20:10
08-07-2021 20:15
Standardowo wystarczającą formą potwierdzenia są zdjęcia wykonanych prac Nie musisz prosić rzeczoznawcy o nową wycenę.
Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 22-11-2024