25-05-2020 13:31
Dzień dobry,
Po podpisaniu umowy spełniłem warunki uruchomienia środków i udokumentowałem je przez serwis transakcyjny. System pytał czy załączone dokumenty są warunkiem uruchomienia środków, co oczywiście potwierdziłem. Czy oznacza to, że po weryfikacji dokumentów środku zostaną automatycznie uruchomione, czy mimo wszystko konieczne jest udanie się do oddziału? Czy da się jakoś zweryfikować status weryfikacji załączonych dokumentów?
26-05-2020 12:18
26-05-2020 12:19
Żeby uruchomić kredyt konieczna jest wizyta w naszym oddziale. Na miejscu, u specjalisty hipotecznego będziesz mógł złożyć wniosek o uruchomienie. Proszę pamiętać o zabraniu wszystkich dokumentów ze sobą.
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026Dzień dobry,
Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy
... 11-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 |