02-05-2024 20:57
05-05-2024 09:55
Tutaj nie będziemy w stanie sprawdzić powodu odrzucenia wniosku. Prosimy w tej sprawie o kontakt z doradcą, u którego go składałeś.
06-05-2024 09:22
Czy mogę prosić o wyjaśnienie, czy wasze wewnętrzne regulacje dotyczące kredytów hipotecznych mają jakiekolwiek ograniczenia lub specyficzne warunki związane z Revolutem. Doradca z którym rozmawiałem, konkretnie powiedział, że mój wniosek został odrzucony z powodu przekazywania pensji na konto Revolut.
16-05-2024 08:19
Wnioski są oceniane całościowo na podstawie wszystkich złożonych danych. W przypadku poszczególnych, zakończonych wniosków rekomendujemy kontakt ze specjalistą obsługującym Twój wniosek, aby uzyskać szczegóły.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024