Odpowiedz

Oprocentowanie

Posiadam kredyt z oprocentowaniem stałym. Kredyt został wzięty w październiku 2020( z dwuletnim okresem karencji). W listopadzie 2021 zrezygnowaliśmy z karencji i spłacamy raty kredytu. Moje pytanie czy okres pięciu lat stałego oprocentowania liczymy od października 2020 czy od momentu zaczęcia spłacania rat kretytu, czyli od listopada 2021?
Odpowiedz
0 Lajków
Kobieta
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
4
26-02-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 674 wyświetleń)

Re: Oprocentowanie

Dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty Emotikon: Szczęśliwy Okres 5 lat stałego oprocentowania zaczynamy liczyć w momencie wypłaty pierwszej transzy Twojego kredytu. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
462
85
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 472 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy