Odpowiedz

Oprocentowanie

Posiadam kredyt z oprocentowaniem stałym. Kredyt został wzięty w październiku 2020( z dwuletnim okresem karencji). W listopadzie 2021 zrezygnowaliśmy z karencji i spłacamy raty kredytu. Moje pytanie czy okres pięciu lat stałego oprocentowania liczymy od października 2020 czy od momentu zaczęcia spłacania rat kretytu, czyli od listopada 2021?
Odpowiedz
0 Lajków
Kobieta
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
4
26-02-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 530 wyświetleń)

Re: Oprocentowanie

Dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty Emotikon: Szczęśliwy Okres 5 lat stałego oprocentowania zaczynamy liczyć w momencie wypłaty pierwszej transzy Twojego kredytu. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
440
82
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 328 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Karta kredytowa

Proszę o pomoc. Pracodawca spóźnia się z wypłatą i dlatego spłacę kartę kredytową z opóźnieniem 1 dniowym. Co w takiej sytuacji? Pozdrawiam serdecznie

03-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Dzień dobry,

mam ten sam problem, wpisuje dane logowania i strona ING kręci kółko i nie odpala się, to się zaczęło dziać gdy raz wyczyściłem ciasteczka.

Teraz nie pomaga żadne czyszczenie ciasteczek, t

...

03-01-2025
Re.: Wniosek o leasing operacyjny

Prosimy, skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Sprawdzimy to. Specjaliści firmowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 18:00.

03-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy