01-04-2025 12:47
Dzien dobry,
Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dokumentow.
Moja zdolnosc znaczaco przewyzsza wnioskowana kwote, generalnie jestem wiarygodnym i 'dobrym' klientem.
Niestety, nie mam zadnego doswiadczenia z kredytami hipotycznymi i praktykami przy tych kredytach.
Zapytalem doradcy kredytowego (firma zewnetrzna) czy praktykuje sie negocjowanie marzy banku, po czym otrzymalem odpowiedz ze tak, ale nie w ING bo ING jest swiadomy tego ze ma najnizsza marze i poprostu im sie to nie oplaca.
Czy to prawda? czy w sytuacji gdy jestem wiarygodnym klientem ktory potencjalnie moze im przyniesc sporo pieniedzy z innych produktow niz sam kredyt hipoteczny, to nie ma mozliwosci negocjacji marzy?
dziekuje za odpowiedz,
Pozdrawiam
01-04-2025 13:33
02-04-2025 14:13
03-04-2025 11:57 | Edytowano: 03-04-2025 12:00
KarolB, albo jestes botem albo przez pomylke odpowiadasz na nie ten temat na ktory zamierzales.
03-04-2025 12:03
Jestem żywą osobą, natomiast tutaj nie obsługujemy tematów związanych z ofertą hipoteczną. Dlatego w poprzednim komentarzu wskazałem dedykowany kanał
03-04-2025 12:09
w kategorii spolecznosci "Kredyty hipoteczne' nie jest zasadne pytanie o to czy bank praktykuje negocjacje marzy? to od czego jest to miejsce? od 30 watkow dzielenia sie informacja o tym ze bank jeszcze nie przeprocesowal czyjegos wniosku?
Opisana przez Ciebie sytuacja nie jest błędem. Do Profilu zaufanego przesyłane jest zawsze tylko pierwsze imię i w ten sposób możesz poprawnie potwierdzić swoją tożsamość.
19-04-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
14 | |
10 | |
7 | |
5 | |
5 |