01-04-2025 12:47
Dzien dobry,
Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dokumentow.
Moja zdolnosc znaczaco przewyzsza wnioskowana kwote, generalnie jestem wiarygodnym i 'dobrym' klientem.
Niestety, nie mam zadnego doswiadczenia z kredytami hipotycznymi i praktykami przy tych kredytach.
Zapytalem doradcy kredytowego (firma zewnetrzna) czy praktykuje sie negocjowanie marzy banku, po czym otrzymalem odpowiedz ze tak, ale nie w ING bo ING jest swiadomy tego ze ma najnizsza marze i poprostu im sie to nie oplaca.
Czy to prawda? czy w sytuacji gdy jestem wiarygodnym klientem ktory potencjalnie moze im przyniesc sporo pieniedzy z innych produktow niz sam kredyt hipoteczny, to nie ma mozliwosci negocjacji marzy?
dziekuje za odpowiedz,
Pozdrawiam
01-04-2025 13:33
02-04-2025 14:13
03-04-2025 11:57 | Edytowano: 03-04-2025 12:00
KarolB, albo jestes botem albo przez pomylke odpowiadasz na nie ten temat na ktory zamierzales.
03-04-2025 12:03
Jestem żywą osobą, natomiast tutaj nie obsługujemy tematów związanych z ofertą hipoteczną. Dlatego w poprzednim komentarzu wskazałem dedykowany kanał
03-04-2025 12:09
w kategorii spolecznosci "Kredyty hipoteczne' nie jest zasadne pytanie o to czy bank praktykuje negocjacje marzy? to od czego jest to miejsce? od 30 watkow dzielenia sie informacja o tym ze bank jeszcze nie przeprocesowal czyjegos wniosku?
Możesz wypłacić pieniądze z IKZE wcześniej, jeśli zajdzie taka potrzeba. To tzw. zwrot. Pieniądze zwrócimy Ci, jeśli wypowiesz umowę o jego prowadzenie i nie spełniasz ustawowych warunków do wypłaty.
... 15-12-2025Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |