Odpowiedz

Negocjacja marzy

Dzien dobry,

Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dokumentow.

Moja zdolnosc znaczaco przewyzsza wnioskowana kwote, generalnie jestem wiarygodnym i 'dobrym' klientem. 

Niestety, nie mam zadnego doswiadczenia z kredytami hipotycznymi i praktykami przy tych kredytach.

Zapytalem doradcy kredytowego (firma zewnetrzna) czy praktykuje sie negocjowanie marzy banku, po czym otrzymalem odpowiedz ze tak, ale nie w ING bo ING jest swiadomy tego ze ma najnizsza marze i poprostu im sie to nie oplaca. 

Czy to prawda? czy w sytuacji gdy jestem wiarygodnym klientem ktory potencjalnie moze im przyniesc sporo pieniedzy z innych produktow niz sam kredyt hipoteczny, to nie ma mozliwosci negocjacji marzy?

dziekuje za odpowiedz,

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
endrju
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
01-04-2025
Wiadomość 1 z 6 (1 219 wyświetleń)

Re.: Negocjacja marzy

Zerknij na odpowiedź Pani z banku:

https://spolecznosc.ing.pl/-/Kredyty-hipoteczne/Dramat-procesowanie-wniosku-ponad-6-tygodni-i-cisza/...

Na negocjacje bym nie liczył ale ... spróbować warto.
A to że masz wstępna decyzje kredytowa pozytywna to jeszcze nie mówi nic czy i przedewszystkim kiedy ten kredyt mógłbyś dostać. Szykuj się na dłuuuuugi proces plus milion zapomnianych lub kwestionowanych dokumentów przez bank.
Jak ci się uda to gratulację z góry.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
0 Lajków
dk1
dk1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
3
28-03-2025
Wiadomość 2 z 6 (1 206 wyświetleń)

Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING wybierz: Pomoc i kontakt (na dole strony) -> Skontaktuj się -> Spotkania ze specjalistą ING. Możesz również umówić się na stronie www.ing.pl wybierając kolejno: Kontakt -> Umów spotkanie.
Z dostępnych opcji polecam wybór spotkania wideo, na którym możesz porozmawiać z dowolnego miejsca, nie tracąc czasu na dojazd. Rozwiązanie to jest bardzo proste – nie trzeba niczego instalować, wystarczy wejść w linka, który prześlemy na mejla. Będziesz mógł zobaczyć naszego specjalistę oraz przygotowane materiały.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
159
23
02-09-2021
Wiadomość 3 z 6 (1 077 wyświetleń)

[ Edytowane ]

KarolB, albo jestes botem albo przez pomylke odpowiadasz na nie ten temat na ktory zamierzales.

Odpowiedz
0 Lajków
endrju
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
01-04-2025
Wiadomość 4 z 6 (983 wyświetleń)

Jestem żywą osobą, natomiast tutaj nie obsługujemy tematów związanych z ofertą hipoteczną. Dlatego w poprzednim komentarzu wskazałem dedykowany kanał Emotikon: Szczęśliwy 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
159
23
02-09-2021
Wiadomość 5 z 6 (975 wyświetleń)

w kategorii spolecznosci "Kredyty hipoteczne' nie jest zasadne pytanie o to czy bank praktykuje negocjacje marzy? to od czego jest to miejsce? od 30 watkow dzielenia sie informacja o tym ze bank jeszcze nie przeprocesowal czyjegos wniosku?

Odpowiedz
0 Lajków
endrju
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
01-04-2025
Wiadomość 6 z 6 (969 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy