Odpowiedz

Re.: Kredyty hipoteczny

Szczerze życzę im żeby stracili klujentow bo tak sie swoich nie traktuje .
Pewnie najpierw naudzielali kredytów a teraz przyszedła epidemia i boja sie I odmawiają bo nie maja zapasow a połowa póki co przrstanie spłacać kredyty bo nie mają możliwości pójścia do pracy by móc zarobić na raty.
Odpowiedz
0 Lajków
jakbro0291
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
19
1
15-04-2020
Wiadomość 31 z 34 (4 109 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Jak poczytasz wątek związany z czasem oczekiwania na decyzje, to okres średnio miesiąca to standard, ze względu na atrakcyjną ofertę, brak konieczności dokupowania mnóstwa produktów dodatkowych aby obniżyć %. ING udzielał na prawdę mnóstwa kredytów. Jednak często obniżał wartość wnioskowanej kwoty (spotkało to i mnie, przy wkładzie własnym 70% obniżyli kredyt o 80 tys. zł), podejrzewam, że wynika to z dążenia to trzymania w swoim portfelu jak najwięcej bezpiecznych kredytów. I właściwie w sytuacji epidemii jestem wdzięczny za tak restrykcyjne podejście, bo rata mnie nie udusiła, obyło się bez wniosku o wakacje.

Odpowiedz
0 Lajków
vanion
Doradca z ambicjami II
31
4
01-04-2020
Wiadomość 32 z 34 (4 093 wyświetleń)

Nie musimy sie zgadzac każdy może mieć swoje zdanie na ten temat bo każdy z bankiem ma swoja historie . Tylko jakby pracowali naprawde według tego co mowia i określają i obiecują to by dawno ludzia wnioski przeszły zanim weszły te duze obostrzenia i przestali udzielać .
Odpowiedz
0 Lajków
jakbro0291
Doradca z ambicjami II
19
1
15-04-2020
Wiadomość 33 z 34 (4 080 wyświetleń)

A jeśli chodzi o miesiąc minimum to nawet w tym sie zmiescic nie potrafią. I dlaczego w banku oboecyja 2tyg decyzja. Dokumentów reszta wszystko i 2 tyg i pienoadze na koncie tylko szkoda ze tak nie jest . Na rzeczoznawcę to odrazu kaza robic przelew ,zaświadczenia na drugi dzien bo im szybciej państwo dostarcza szybciej będzie kredyt i co człowiek sie nabiega nazalatwia zapalcic a na koniec napiszą ze nie udziela .
Odpowiedz
0 Lajków
jakbro0291
Doradca z ambicjami II
19
1
15-04-2020
Wiadomość 34 z 34 (4 077 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy