Odpowiedz

Re.: Kredyty hipoteczny

Szczerze życzę im żeby stracili klujentow bo tak sie swoich nie traktuje .
Pewnie najpierw naudzielali kredytów a teraz przyszedła epidemia i boja sie I odmawiają bo nie maja zapasow a połowa póki co przrstanie spłacać kredyty bo nie mają możliwości pójścia do pracy by móc zarobić na raty.
Odpowiedz
0 Lajków
jakbro0291
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
19
1
15-04-2020
Wiadomość 31 z 34 (3 423 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Jak poczytasz wątek związany z czasem oczekiwania na decyzje, to okres średnio miesiąca to standard, ze względu na atrakcyjną ofertę, brak konieczności dokupowania mnóstwa produktów dodatkowych aby obniżyć %. ING udzielał na prawdę mnóstwa kredytów. Jednak często obniżał wartość wnioskowanej kwoty (spotkało to i mnie, przy wkładzie własnym 70% obniżyli kredyt o 80 tys. zł), podejrzewam, że wynika to z dążenia to trzymania w swoim portfelu jak najwięcej bezpiecznych kredytów. I właściwie w sytuacji epidemii jestem wdzięczny za tak restrykcyjne podejście, bo rata mnie nie udusiła, obyło się bez wniosku o wakacje.

Odpowiedz
0 Lajków
vanion
Doradca z ambicjami II
31
4
01-04-2020
Wiadomość 32 z 34 (3 407 wyświetleń)

Nie musimy sie zgadzac każdy może mieć swoje zdanie na ten temat bo każdy z bankiem ma swoja historie . Tylko jakby pracowali naprawde według tego co mowia i określają i obiecują to by dawno ludzia wnioski przeszły zanim weszły te duze obostrzenia i przestali udzielać .
Odpowiedz
0 Lajków
jakbro0291
Doradca z ambicjami II
19
1
15-04-2020
Wiadomość 33 z 34 (3 394 wyświetleń)

A jeśli chodzi o miesiąc minimum to nawet w tym sie zmiescic nie potrafią. I dlaczego w banku oboecyja 2tyg decyzja. Dokumentów reszta wszystko i 2 tyg i pienoadze na koncie tylko szkoda ze tak nie jest . Na rzeczoznawcę to odrazu kaza robic przelew ,zaświadczenia na drugi dzien bo im szybciej państwo dostarcza szybciej będzie kredyt i co człowiek sie nabiega nazalatwia zapalcic a na koniec napiszą ze nie udziela .
Odpowiedz
0 Lajków
jakbro0291
Doradca z ambicjami II
19
1
15-04-2020
Wiadomość 34 z 34 (3 391 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy