Odpowiedz

Re.: Kredyt

[ Edytowane ]

W ING wnioski przechodzą przez Katowice. Niektóre banki wydają decyzję wstępną na poziomie oddziałów lokalnych. Jak zajrzycie do wątku dotyczącego czasu oczekiwania, to sytuacja z długimi terminami jest od lat, a skraca się wyłącznie gdy oferta robi się mniej atrakcyjna ...

Odpowiedz
0 Lajków
vanion
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
31
4
01-04-2020
Wiadomość 11 z 14 (4 607 wyświetleń)

A prawda jest taka, że jak się dobrze porówna oferty to poza drobnymi wyjątkami wszystkie Banki oferują dużo mniej atrakcyjną ofertę. Ja akurat korzystałem z doradcy finansowego od dewelopera i zrobili mi bardzo dokładne zestawienie ofert.

Tańszy od ING był bodajże tylko PKO BP jak weźmie się u nich kredyt, konto, ubezpieczenie i Bóg jeden wie co jeszcze .. O wartości ubezpieczenia pomostowego nie wspominając. Sam miałem poprzedni kredyt w mBanku i byłem przekonany z nich skorzystać ponownie (mam tam konto, działa wszystko bardzo sprawnie w aplikacji itd.) i jak porównałem koszty to wyszło to bardzo na rzecz ING. 

Odpowiedz
0 Lajków
Galanel88
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
163
42
06-09-2019
Wiadomość 12 z 14 (4 571 wyświetleń)

@Koler Decyzję kredytową podejmujemy tak szybko jak jest to możliwe. Zapewniam, że działamy - jednak wnioski analizujemy w kolejności w jakiej do nas napływają. Staramy się, przekazać szczegóły do 3 tygodni. W związku z dużą ilością wniosków oraz trudną sytuacją w kraju ten czas może być dłuższy Emotikon: Smutny  Prosimy o cierpliwość.

@Agnieszka94 To zbyt długi czas. Prosimy skontaktuj się ze specjalistą, u którego kompletowałaś dokumenty. Sprawdzi to dla Ciebie.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
176
04-09-2015
Wiadomość 13 z 14 (4 553 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Odpowiedz
0 Lajków
kaloszz1
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
18
1
09-04-2020
Wiadomość 14 z 14 (4 514 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy