20-04-2020 11:48 | Edytowano: 20-04-2020 11:48
W ING wnioski przechodzą przez Katowice. Niektóre banki wydają decyzję wstępną na poziomie oddziałów lokalnych. Jak zajrzycie do wątku dotyczącego czasu oczekiwania, to sytuacja z długimi terminami jest od lat, a skraca się wyłącznie gdy oferta robi się mniej atrakcyjna ...
20-04-2020 15:52
A prawda jest taka, że jak się dobrze porówna oferty to poza drobnymi wyjątkami wszystkie Banki oferują dużo mniej atrakcyjną ofertę. Ja akurat korzystałem z doradcy finansowego od dewelopera i zrobili mi bardzo dokładne zestawienie ofert.
Tańszy od ING był bodajże tylko PKO BP jak weźmie się u nich kredyt, konto, ubezpieczenie i Bóg jeden wie co jeszcze .. O wartości ubezpieczenia pomostowego nie wspominając. Sam miałem poprzedni kredyt w mBanku i byłem przekonany z nich skorzystać ponownie (mam tam konto, działa wszystko bardzo sprawnie w aplikacji itd.) i jak porównałem koszty to wyszło to bardzo na rzecz ING.
20-04-2020 17:01
@Koler Decyzję kredytową podejmujemy tak szybko jak jest to możliwe. Zapewniam, że działamy - jednak wnioski analizujemy w kolejności w jakiej do nas napływają. Staramy się, przekazać szczegóły do 3 tygodni. W związku z dużą ilością wniosków oraz trudną sytuacją w kraju ten czas może być dłuższy Prosimy o cierpliwość.
@Agnieszka94 To zbyt długi czas. Prosimy skontaktuj się ze specjalistą, u którego kompletowałaś dokumenty. Sprawdzi to dla Ciebie.
20-04-2020 20:09 | Edytowano: 20-04-2020 20:11
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024