02-04-2024 07:28
Cześć,
mam mieszkanie z kredytem hipotecznym z oprocentowaniem stałym. Chciałabym wykupić i zaadaptować poddasze, które jest nad moim mieszkaniem. Jakie są możliwości sfinansowania tej inwestycji? Z tego co wiem dobranie kredytu nie jest możliwe. Czy jak przejdę na oprocentowanie zmienne (za 10 miesięcy) będzie można np. wziąć 2 kredyt z tym mieszkaniem jako wkładem własnym? Z tym, że wciąż na nim będzie hipoteka. Czy jest może jakaś inna możliwość?
Pozdrawiam
Magdalena
04-04-2024 11:34
Nie ma możliwości aneksowania umowy w obrębie zmiany (czy dodania) celu kredytowania. Istnieje natomiast możliwość złożenia wniosku o kolejne zobowiązanie.
Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku
... 13-05-2026Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola
... 13-05-2026Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu.
13-05-2026