27-01-2021 02:21
28-01-2021 10:03
Najważniejsze, żebyś rozliczyła się z nami po zakończeniu budowy czyli przedstawiła nam dokumenty z Powiatowego Inspektoratu Nadzoru Budowlanego. Inspektorat wyda dokument o przyjęciu wniosku o zakończenie budowy bez zastrzeżeń. Poddasze może być doprowadzone tylko do stanu deweloperskiego. Najlepiej będzie jak skorzystasz z naszego kosztorysu na stronie i zobaczysz jaki jest przewidywalny koszt budowy domu o takich parametrach. Zgodzimy się aby poddasze było w stanie deweloperskim koszt budowy powinien być w przybliżeniu.
26-04-2021 22:23
Mam podobną sytuację. Co w przypadku, gdzie mam nad pokojami strop którego nie chcę wykańczać? Podbija i to metraż o około 80m2. To zbędnie zawyża kwotę kredytu, który bank z kosztorysu by nam narzucił. Czy wystarczy wpisać strop jako nieużytkowy, by bank nie brał go pod uwagę?
28-04-2021 10:36
@TomekObr w sytuacji jeżeli projekt zakłada powierzchnię użytkową, a kosztorys zakłada wartość nieruchomości z zaadaptowanym poddaszem to powinno być one wykończone.
Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024