27-01-2021 02:21
28-01-2021 10:03
Najważniejsze, żebyś rozliczyła się z nami po zakończeniu budowy czyli przedstawiła nam dokumenty z Powiatowego Inspektoratu Nadzoru Budowlanego. Inspektorat wyda dokument o przyjęciu wniosku o zakończenie budowy bez zastrzeżeń. Poddasze może być doprowadzone tylko do stanu deweloperskiego. Najlepiej będzie jak skorzystasz z naszego kosztorysu na stronie i zobaczysz jaki jest przewidywalny koszt budowy domu o takich parametrach. Zgodzimy się aby poddasze było w stanie deweloperskim koszt budowy powinien być w przybliżeniu.
26-04-2021 22:23
Mam podobną sytuację. Co w przypadku, gdzie mam nad pokojami strop którego nie chcę wykańczać? Podbija i to metraż o około 80m2. To zbędnie zawyża kwotę kredytu, który bank z kosztorysu by nam narzucił. Czy wystarczy wpisać strop jako nieużytkowy, by bank nie brał go pod uwagę?
28-04-2021 10:36
@TomekObr w sytuacji jeżeli projekt zakłada powierzchnię użytkową, a kosztorys zakłada wartość nieruchomości z zaadaptowanym poddaszem to powinno być one wykończone.
Wniosek, że środki zablokowane, a niewydane komornikowi w okresie nierozstrzygniętego zbiegu zajęć, nie należą do klienta banku, nie jest prawidłowy. W okresie obowiązywania umowy rachunku bankowego,
... 26-11-2024Dzień dobry,
Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?
Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jedneg
... 26-11-2024Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.
Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S