21-06-2021 10:15
Dzien dobry,
Mam dwa pytania:
1)Rozliczenie inwestycji w tym wypadku byl branu kredy 25000 na remont. Co dokladnie tam zamiescic, jakis prosty kosztorys i zdjecia przed/po? Mozna to wyslac mailowo czy trzeba poczta/badz dostarczyc fizycznie
2)Odpis z ksiegi wieczystej, rozumiem, ze to trzeba dostarczyc fizycznie badz poczta prawda?
22-06-2021 08:03
Wszystkie dokumenty, zarówno odpis z księgi wieczystej jak i zdjęcia, możesz dostarczyć przez bankowość internetową. Taką opcję znajdziesz po wybraniu kredytu hipotecznego, a następnie opcji "wnioski".
Jeśli kredyt brałeś na remont mieszkania, wystarczy, że wyślesz nam zdjęcia po zakończeniu inwestycji
30-11-2021 12:26
Witam.
Ja również oprócz kredytu hipotecznego, pożyczyłem od banku kilka złotych na remont.
W związku z tym mam pytanie odnośnie przekroczenia umownego czasu ponieważ dostałem smsa z banku o treści: "Zbliża się termin warunku umownego. Prosimy dostarczyć potwierdzenie zakończenia inwestycji i jej rozliczenie".
Gdy w tym przypadku remont przedłuży mi się o 2-3 tygodnie co powinienem zrobić ?
1. Nic i przesłać zdjęcia oraz oświadczenie za 2-3 tygodnie ?
2. Wypełnić jakiś wniosek z prośbą o przedłużenie okresu remontowego ?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
01-12-2021 14:12
Najlepiej, żebyś zdjęcia wysłał do nas tak szybko jak to możliwe. Zrobisz to w Moim ING, w szczegółach kredytu.
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024