Odpowiedz

Decyzja ostateczna

Witam.
19.04.2019 zmienił sie status mojego wnosku o kredyt hipoteczny na 5 "mamy wszytko, podejmujemy decyzję" kiedy moge sie spodziewać decyzji ostatecznej 6??
Jaki jest obecnie średni czas oczekiwania?

Dziekuje za informcje.
Odpowiedz
0 Lajków
Bartek2019
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
26-04-2019
Wiadomość 1 z 6 (7 892 wyświetleń)

Re: Decyzja ostateczna

[ Edytowane ]

Proszę skontaktuj się w tej sprawie ze Specjalistą lub Przedstawicielem bankowym z którym kompletujesz dokumenty. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 2 z 6 (7 879 wyświetleń)

Witam. Dziekuje za odpowiedz.
Chodzilo mi o informacje mniej-wiecej ile obecnie sie czeka na decyzje.
Doradca bankowy niestety każe czekać a decyzja moze być dzisiaj lub za 21 dni od dnia 19.04. czyli od dnia otrzymania kpl dokumentow.
Odpowiedz
0 Lajków
Bartek2019
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
26-04-2019
Wiadomość 3 z 6 (7 875 wyświetleń)

Decyzję podejmujemy do 21 dni od dnia złożenia kompletu dokumentów. W sprawie szczegółów Twojego wniosku, skontaktuj się proszę ze specjalistą, u którego składałeś wniosek. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
563
125
04-09-2015
Wiadomość 4 z 6 (7 867 wyświetleń)

Re.: Decyzja ostateczna

Od momentu złożenia dokumentów do banku mijają już dwa miesiące, mam dawno przyznaną decyzję w innym banku, która mi się za parę dni przedawni. W banku ING poniosłam koszty związane z wyceną nieruchomości których nie musiałam ponosić przed podpisaniem umowy kredytowej w innym banku. Jestem ogromnie rozgoryczona opieszałością banku ING, zakładałam że może to trwać dłużej niż w innym banku, jednak nie przeszło mi przez myśl że aż tak długo, prawdopodobnie będę musiała zrezygnować z kredytu z ING, gdyż nie pozwolę sobie na taką niepewność, zaczekam maksymalnie do dnia wygaśnięcia decyzji w innym banku, jak nie otrzymam końcowej decyzji w ING, a przestaje w to wierzyć zawrę umowę z innym bankiem. :/

Odpowiedz
0 Lajków
BarbaraN
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
24-04-2019
Wiadomość 5 z 6 (7 697 wyświetleń)

Re: Re.: Decyzja ostateczna

Robimy co w naszej mocy, aby wszystkie wnioski kredytowe złożone przez Klientów rozpatrzyć w jak najkrótszym możliwym terminie. Sytuacje, w których rozpatrywanie wniosku się przedłuża często związane są z faktem, że załączona dokumentacja jest niekompletna i nie pozwala nam ocenić zdolności kredytowej lub nieruchomości, która będzie zabezpieczeniem kredytu. Jeśli rozpatrywanie wniosku się wydłuża najlepiej skontaktuj się ze Specjalistą lub Przedstawicielem bankowym, u którego kompletujesz dokumenty żeby wyjaśnić co się stało. Jeśli kontakt jest niemożliwy, zadzwoń proszę na nasza infolinię: 32 357 00 65. W dni robocze jesteśmy dostępni od godziny 07:30 do 21:00, a w soboty od 08:00 do 16:00. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 6 z 6 (7 553 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy