18-08-2021 15:55
Za długo, ale pewnie były jakieś informacje w między czasie np. prośby o uzupełnienie wniosku?
18-08-2021 21:02
19-08-2021 10:05
Musisz dopytać swojego opiekuna, bo to strasznie dziwne... Wiem, że wnioski rozpatrywane są indywidualnie, nie można wszystkich wrzucać do jednego worka, ale mój znajomy złożył kompletny wniosek na koniec maja a decyzja o przyznaniu kredytu była 23 lipca.
19-08-2021 12:06
Oczywiście, ze dostarczałam, ponownie zaświadczenia o zarobkach, oświadczenia, że nie będziemy prowadzić działalności rolniczej, bo pierwsze zdążyły się przeterminować i to były jedyne dokumenty, które dodatkowo dostarczałam. Jestem ponoć na ostatnim etapie, dzisiaj napisałam do swojego doradcy, czy jest decyzja z ING, bo nie mam już dłużej siły czekać, a nawet zaczyna mnie to śmieszyć...... W między czasie złożyłam już wnioski do innych banków, a w tym tygodniu także zbieram się, by złożyć do PKO BP i do Aliora....... Natomiast muszę pogratulować ING długiego myślenia, trochę żałuję, że nie zrobiłam operatu szacunkowego we własnym zakresie, tylko zgodziłam się, aby ING wzięło swojego rzeczoznawcę, ale cóż...... cżłowiek się uczy całe życie i głupi umiera...
19-08-2021 12:36
My własnie mamy swój operat, dzięki temu też nie płacimy każdemu bankowi z osobna za wycenę... Mam nadzieję, że u Pani już max jutro będzie decyzja! Bo przeciez przez tyle czasu to mozna zapomniec, że się składało tutaj wniosek o kredyt
19-08-2021 14:12
20-08-2021 11:33
20-08-2021 11:55
Widocznie jesteśmy szczególnymi przypadkami...... Ja też nadal bez decyzji ostatecznej...... Wczoraj pisałam do swojego doradcy.... już nawet nie odpisuje, no bo co ma napisać....że nadal nic nie wiadomo?... Dzisiaj mija 107 dzień, liczyłam, ze decyzję dostanę np. z okazji 100 dnia i w dodatku 13-go w piątek, niestety nie doczekałam się..... Zatem czekam dalej i te oczekiwanie rozpatruję już w kategoriach rekordu.. Życzę wytrwałości..
20-08-2021 12:30
A może napisać bezpośrednio do banku podając numer wniosku i screena z etapem, na którym obecnie jest wniosek? Bo po coś te czasy procesowe są, może warto zrobić też screen z dzisiejszej informacji o czasach procesowych i również załączyć?
22-08-2021 16:16
Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024