Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Czas oczekiwania na ostateczną decyzję

30 Listopada dostaliśmy decyzję wstępną. Czekaliśmy na rzeczoznawcę z banku ale niestety się nie doczekaliśmy. Wzięliśmy rzeczoznawcę na własną rękę operat dostarczyliśmy 21.12 do dnia dzisiejszego cisza.... ktoś miał taką sytuację?
Bank zawinił i nadal nie mamy ostatecznej decyzji
Odpowiedz
0 Lajków
Michalina21
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
0
29-12-2021
Wiadomość 1 z 5 (4 876 wyświetleń)

Re.: Czas oczekiwania na ostateczną decyzję

Decyzja wstępna 25 listopada, 1 grudnia dostarczona wycena, umowa - ogólnie komplet dokumentów. Do dziś brak decyzji ostatecznej i umowy...
Odpowiedz
0 Lajków
onlyhope55555
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
30-12-2021
Wiadomość 2 z 5 (4 823 wyświetleń)
5.01.21 dostarczyliśmy dokument którego zażądał analityk. Kiedy w końcu możemy spodziewać się ostatecznej decyzji ?

Cały proces już i tak trwa zbyt długo....
Odpowiedz
0 Lajków
Michalina21
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
0
29-12-2021
Wiadomość 3 z 5 (4 547 wyświetleń)

Re: Decyzja

Każdy wniosek rozpatrujemy indywidualnie. Jeśli prosimy o dodatkowe dokumenty, to czas oczekiwania może się wydłużyć.

W swojej sprawie powinnaś kontaktować się ze specjalistą, u którego kompletowałaś dokumenty. Poinformuje Cię o wszystkich szczegółach.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 4 z 5 (4 484 wyświetleń)

Re.: Decyzja

Michalina21 to chyba bardzo indywidualna sprawa, zależna od kwoty i sytuacji ze zdolnością, albo nieruchomością. Ja wniosek wysłałam 16.12, procesowanie się zaczęło 20.12, decyzja wstępna 3.01, i gdyby nie zdjęcia nieruchomości, które analityk odrzucił, bo były w zipie zamiast w pdf, to pewnie decyzja byłaby w zeszłym tygodniu, ale dzisiaj, czyli 11.01, to wciąż dobry wynik.

Odpowiedz
0 Lajków
Justa_
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
11-01-2022
Wiadomość 5 z 5 (4 435 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy