Odpowiedz

Aneks umowy kredyt hipoteczny

Dzień dobry
Czy po podpisaniu umowy kredytowej na kredyt hipoteczny w wersji standardowej jest możliwość aneksowania umowy gdy wchodzi oferta promocyjna? Dodam że kredyt nie został jeszcze uruchomiony, czy wiąże się to tylko z nowym wnioskiem i rezygnacja z poprzedniego kredytu
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
kowalik_mariusz
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
9
2
09-07-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 471 wyświetleń)

Re: Aneks umowy kredyt hipoteczny

Miło mi czytać, że nasza oferta Cię  zainteresowała Emotikon: Szczęśliwy Nie ma możliwości podpisania aneksu, żeby zmienić jej warunki. W opisanej przez Ciebie sytuacji powinieneś przyjść do naszego oddziału. Na miejscu będziesz mógł zrezygnować z poprzedniej oferty i złożyć wniosek o nową.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
181
41
23-04-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 405 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: [UX] [Historia] [datepicker] Bardzo niewygodny tooltip

Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy