01-09-2024 09:50
posiadam już rachunek prywatny w ING, chciałem założyć rachunek firmowy, dopiero zakładam działalność, no i tak to wygląda że żeby założyć konto firmowe w ING podczas procesu zakładania prosi mnie o podanie NIP, a w procesie zakładania firmy jest żeby podać numer konta, ale jak mam podać numer konta skoro nie mam NIP bo on jest potrzebny do założenia konta, jaka tu jest kolejność postepowania?
02-09-2024 12:38
15-04-2026 19:35 | Edytowano: 15-04-2026 19:41
Dwa tygodnie temu jako przedstawiciel stowarzyszenia złożyłem dokumenty na otwarcie konta w ING. Dokumenty zostały przyjęte, a sprawie nadano priorytet, ponieważ prosiłem o szybkie otwarcie konta. Minęły właśnie dwa tygodnie a konto nie jest otwarte. To troche dziwne, zwłaszcza, że ING chwali sie otwieraniem kont w 24 godz. a maksymalnie do trzech dni. Czy ktoś z was spotkał sie z czymś takim, bo mnie to spotkało pierwszy raz. Trzecia juz z kolei osoba z która sie kontaktuje, daje mi wymijające odpowiedzi typu " jeszcze nie ma decyzji"
Skandaliczna sytuacja, ale cieszę się że dobrze się skończyło. Nie obwiniam mojego pośrednika za zaistniałą sytuację, bo dziś widziałam korespondencję z ING. Wynika z niej, że to raczej jakieś technic
... 16-04-2026Proszę spróbować skontaktować się z infolinią. Bank ma możliwości zwrócenia się do firmy w celu pilnego wyjaśnienia sytuacji.
W moim przypadku skończyło się to tym, że choć początkowo infolinia nie mog
... 16-04-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |