01-09-2024 09:50
posiadam już rachunek prywatny w ING, chciałem założyć rachunek firmowy, dopiero zakładam działalność, no i tak to wygląda że żeby założyć konto firmowe w ING podczas procesu zakładania prosi mnie o podanie NIP, a w procesie zakładania firmy jest żeby podać numer konta, ale jak mam podać numer konta skoro nie mam NIP bo on jest potrzebny do założenia konta, jaka tu jest kolejność postepowania?
02-09-2024 12:38
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025