14-02-2024 11:53
Chciałem bardzo pogratulować "geniuszowi" który odpowiada za najnowsze zmiany w tabeli opłat.
Chamskie wymuszenia zgód marketingowych to świetny sposób, żeby utrzymać klienta przy sobie. Zgódź się na to by bank mógł cię nękać bezwartościowym spamem mailowym i telefonicznym lub dołożymy opłaty za konto. Trzeba się rozejrzeć za innym bankiem
15-02-2024 11:54
Przekazałem Twoją opinię o zmianie Tabeli Opłat i Prowizji do odpowiedniego zespołu.
15-02-2024 17:50
16-02-2024 10:36
Ej ale to grube jest bo poza tym że nagle konto za rok kosztuje ~230 zł to jeszcze przelewy bez tego warunku "aktywności" stają się płatne. Zgody na terror reklamowy w ogóle nie rozważam.
Na początek wynoszę się do mbanku a potem się zobaczy. Przynajmniej na mnie ing na tym straci bo sześciocyfrowa kwota z tego rachunku wyparuje z banku...
17-02-2024 10:41 | Edytowano: 20-02-2024 15:29
Udzielona zgoda marketingowa w praktyce oznacza, że bank w dedykowanych miejscach w systemach Moje ING lub ING Business będzie prezentował klientowi produkty banku i spółek grupy ING związane z bieżącym prowadzeniem działalności gospodarczej. Sporadycznie oferty będą również wysyłane drogą mailową i mogą dotyczyć produktów oferowanych przez inne podmioty. Ma to też na celu lepsze dopasowanie oferty.
17-02-2024 22:20
To jeśli z zapisu o aktywności zniknie informacja o tym że zgoda musi być na marketing telefoniczny i za pomocą poczty elektronicznej, zostanę w tym banku.
18-02-2024 21:09
Dopasowana usługa to taka która do mnie nie dzwoni, nie wysyła maili i ogólnie nie odzywa się za wyjątkiem sytuacji gdy pojawia się problem (naruszenie bezpieczeństwa, potwierdzenie ryzykownego przelewu itp) Bank ma mi dostarczyć konto bo niestety taki jest przepis prawny w tym kraju i koniec.
20-02-2024 11:04 | Edytowano: 20-02-2024 11:05
Udzielenie zgody marketingowej oznacza także geolokalizację urządzeń(!) posiadacza konta:
"Cele marketingowe – w ramach celów marketingowych możemy:
OGROMNIE rozczarowałam się ING... Apeluję o zmianę tych absurdalnych zapisów, bo już robię rozeznanie wśród ofert innych banków.
20-02-2024 12:48
Ja jestem w szoku, że takie zmiany weszły w życie i złożyłem z tego tytułu reklamację.
Zalecam zrobienie tego samego, może w tym chorym banku ich skłoni do myślenia.
21-02-2024 11:08
Z ciekawości, na jakiej podstawie ta reklamacja? Bank może sobie dla kont firmowych zmienić regulamin, ich prawo?
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
23 | |
12 | |
8 | |
7 | |
6 |