Odpowiedz

Zastrzeżenie karty

Dzień dobry,

czy zastrzeżenie karty do konta Direct powoduje, że automatycznie zostanie mi wysłana nowa karta? Czy też trzeba ją będzie osobno zamowić?

Odpowiedz
0 Lajków
magda_lenka
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
35
2
26-06-2017
Wiadomość 1 z 4 (17 617 wyświetleń)

Re.: Zastrzeżenie karty

Po zastrzeżeniu nie wyślemy automatycznie nowej karty. Kartę musisz zamówić samodzielnie przez:

• bankowość internetową Moje ING> Oferta ING> Karty i płatności telefonem> Karty do konta i przedpłacone - więcej> Karta Visa do konta - więcej> Zamów kartę Visa Zbliżeniowa,
  • w oddziale naszego banku,
  • do 7 dni od zastrzeżenia karty na infolinii kart pod numerem 32 357 00 12.

Nową, nieaktywną kartę wyślemy pocztą polską listem zwykłym za darmo. Karta powinna dojść do 8 dni roboczych na adres podany w systemie. Po otrzymaniu karty aktywuj ją i nadaj jej kod pin przez Moje ING lub pod numerem 32 357 00 02.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
587
126
12-04-2017
Wiadomość 2 z 4 (17 583 wyświetleń)

Rozumiem, że za zastrzeżoną kartę opłata (miesięczna) nie będzie się naliczała?

A jeśli nie zamowię kolejnej - tym bardziej nie?

Odpowiedz
0 Lajków
magda_lenka
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
35
2
26-06-2017
Wiadomość 3 z 4 (17 579 wyświetleń)

[ Edytowane ]

@magda_lenka Jeśli kartę zastrzeżesz w trakcie trwania cyklu rozliczeniowego, a nie spełniłaś warunku do zwolnienia z opłaty naliczymy prowizję proporcjonalnie za te dni w których mogłaś korzystać z karty - do momentu zastrzeżenia. Brak karty = brak opłaty za kartę.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
587
126
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (17 573 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024
Re.: Wyciągi w kolorze

To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.

Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj Emotikon: Mrugający

27-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy