30-07-2017 18:31
Witam, od niedawna posiadam konto osobiste jednak okazało się że nie będzie mi porzebne i chciałabym je zamknąć, czy za zamknięcie konta pobieracie opłate ? Oraz czy mogę zrobić to formą elektroniczną lub pisemną czy konieczna jest wizyta w oddziale ?
Pozdrawiam
31-07-2017 08:38
Tak samo jak w przypadku konta osobistego, wymagana jest wizyta w oddziale.
Bankowość elektroniczna, pozwala jedynie na zamknięcie kont oszczędnościowych.
31-07-2017 09:27
@m-k90 Potwierdzam, że @Konto usunięte udzielił Ci poprawnych, ale niepełnych informacji. Od siebie dodam, że zamknięcie konta jest bezpłatne. Możesz to zrobić również korespondencyjnie, natomiast wzór Twojego podpisu musi być potwierdzony:
1) w kraju przez notariusza;
2) za granicą przez polską placówkę dyplomatyczną, konsularną lub notariusza kraju, z którym Rzeczpospolita Polska podpisała umowę o pomocy prawnej w sprawach cywilnych lub potwierdzone urzędowo lub notarialnie wraz z dołączoną apostille w rozumieniu konwencji.
Pismo możesz wysłać na adres dowolnego oddziału naszego banku.
Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
23 | |
12 | |
8 | |
7 | |
6 |