Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Re.: Zablokowane konto internetowe - brak możliwości używania konta w jakikolwiek sposób

Jakiś powód blokady został podany?

Może chodzi o Urząd Skarbowy. Od jakiegoś czasu coraz częściej słyszę o nagłym zablokowaniu konta w różnych bankach.

Odpowiedz
0 Lajków
Faraon24
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
30
5
30-12-2019
Wiadomość 11 z 14 (882 wyświetleń)

Re.: Zablokowane konto internetowe - brak możliwości używania konta w jakikolwiek sposób

Ile czekałeś na odblokowanie konta,??oświadczenie wysłane a dalej konto zablokowane
Odpowiedz
0 Lajków
Kinga2011
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
17-08-2024
Wiadomość 12 z 14 (605 wyświetleń)

Też mam taką sytuację zablokowali 800 plus bo brak deklaracji o dochodach.Wyslana deklaracja i dalej zablokowane masakra jakaś
Odpowiedz
0 Lajków
Kinga2011
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
17-08-2024
Wiadomość 13 z 14 (602 wyświetleń)

Nie mam możliwości wejścia do konta przez bankowość internetową ponieważ bank mi ja zablokował.

Odpowiedz
0 Lajków
KINJUR3661
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
29-11-2024
Wiadomość 14 z 14 (24 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum

Nie mam możliwości wejścia do konta przez bankowość internetową ponieważ bank mi ja zablokował.

29-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

@SebastianM:

Napisałem w jednej z wypowiedzi, że sprawa dotyczy IOS Emotikon: Mrugający

Zgłosilem reklamację przez aplikację. Mam nadzieję, że to naprawicie Emotikon: Mrugający

29-11-2024
Re.: Awaria bankomatu

Postaramy się zamknąć zgłoszenie najszybciej jak to będzie z naszej strony możliwe. Nie jestem jednak w stanie wskazać konkretów.

29-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy