23-09-2016 07:58
Witam.
Potrzebuję do aplikacji o wizę wyciąg z banku z ostatnich 3 miesięcy w języku angielskim. Czy jest możliwość otrzymania takiego w banku?
Pozdrawiam
24-09-2016 08:35
Niestety w chciwli obecnej nie mamy możliwości wygenerowania wyciagu bankowego w języku angielskim. Po zmianie języka przed zalogowaniem jest mozliwość wygenerowania dokumentu w jęzuku angielskim Certification on holding an account (Zaświadczenie o posiadaniu konta).
27-09-2016 15:51
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Niestety nie potrafię tego znaleźć. Gdzie konkretnie znajduje się ta opcja?
28-09-2016 15:54
Wyciągi w j. angielskim możesz pobrać z ING BankOnLine wybierając zakładkę History / Statements. Dodatkowo w usłudze Moje ING możesz pobrać zaświadczenie o posiadanym rachunku w j. angielskim wybierając Data and settings/ My documents/ Generate certificates.
28-09-2016 16:02
Hej. Dzięki za odzew! Zaświadczenie udało mi się pobrać. Ale niestety wyciągi pobierają się w języku polskim ![]()
29-09-2016 14:56
Wyciąg w języku angielskim możesz pobrać logując się do poprzedniej wersji bankowości internetowej ING BankOnLine. Przed zalogowaniem zmień język strony na angielski (EN w prawym, górnym rogu strony logowania).
29-09-2016 16:13
Dzięki ! Faktycznie, trzeba przejść na starą wersję. Szkoda, że musiałam zapłacić 250 zł za tłumaczenie ponieważ nikt w banku ani na infolinii nie był w stanie mi pomóc.. No cóż, w każdym razie dziękuję za pomoc!
21-12-2020 23:16
Witam.
Czy ten sposób jest nadal aktualny? Czy more sciągnąć wyciąg przez bank online w wersji angielskiej?
Pozdrawiam.
22-12-2020 23:55
@AndrzejTao Wyciąg w języku angielskim możesz pobrać po zmianie języka na język angielski. Wystarczy, że na dole strony klikniesz w English. Po zmianie języka kliknij w zakładkę History / Statements.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |