Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Założenie konta online a upoważnienie.

Witam,chcielibyśmy zostać klientami ING. Partner chciałby założyć konto osobiste,dając mi pełnomocnictwo/upoważnienie. Czy musimy zgłaszać się do oddziału banku,czy jest opcja nadać pełnomocnictwo zakładając konto online aplikując przy tym o duplikat karty do mojego użytku.Dziękuje,pozdrawiam.
Odpowiedz
0 Lajków
Jow1904
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
19-12-2020
Wiadomość 1 z 2 (3 375 wyświetleń)

Re: Założenie konta online a upoważnienie.

Witaj, 
wnioskuję, że obecnie nie korzystasz z naszych usług. 
Pełnomocnictwo można nadać po założeniu konta w naszej bankowości internetowej, ale tylko pod warunkiem, że mamy dane drugiej osoby w naszym systemie bankowym.
Jeśli nie korzystałaś do tej pory z naszych rozwiązań, to będzie tutaj konieczna wspólna wizyta z partnerem w jednym z  naszych oddziałów. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1100
222
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 336 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
ING Mobile - Brak możliwości logowania odciskiem palca

Dzień Dobry

Zawsze korzystałem z logowania biometrycznego a od jakiegoś czasu (aktualizacji) logowanie do aplikacji mobilnej odbywa się tylko za pomocą PIN.

Ciekawe jest to, że jak chcemy się zalogować

...

19-02-2025
Re: Księgowość online

Dzień dobry

Wiem że odpowiedź jest z 2021 ale może ktoś zna rozwiązanie. 

W 2024 byłem na skali. Na początku 2025 złożyłem wniosek w urzędzie aby przejść na ryczałt. Jak otrzymałem zgodę zaktualizowałe

...

19-02-2025
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy