Odpowiedz

Komornik

Witam, sytuacja wygląda tak, że moja mama ma komornika na koncie.
Ma swoją ustawowo wolna kwotę od zajęcia, ale umylkowo kupiła bluzę na allegro, potem od razu jej ją zwróciłem, ale płatność wróciła na jej konto ing, a komornik zajął tą kwotę jako dochód, który biorąc na dobra sprawę, nie jest żadnym dochodem i da się to udowodnić dowodem wpłaty sprzęt kilku godzin na tą bluzę. Czy da się tą sprawę jakoś rozwiązać i odzyskać pieniądze? Czy są one nie do odzywania? Pozdrawiam.
Odpowiedz
0 Lajków
Akatsumiss
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
17-12-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 350 wyświetleń)

Re: Komornik

@Akatsumiss Proszę, przekaż mamie, aby w tej sprawie skontaktowała się z organem egzekucyjnym.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
799
173
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 245 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Wycofanie płatności HCE w aplikacji mobilnej

Witam,

ostatnio dowiedziałem się o planowanym wycofaniu płatności HCE w aplikacji Moje ING, które zostało opisane w informacji prasowej z 10 marca. Czy jest zaplanowana alternatywa, która oferuje iden

...

02-04-2025
Re.: Negocjacja marzy

Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING wybierz: Pomoc i kontak...

02-04-2025
Re.: OKO dziecka

Mam zablokowane 200 tys na koncie oszczędnościowym na dziecko na 1.5% . Idę do sądu ,wypłacam wszystkie pieniądze i zmieniam konto na inny bank . Nigdy więcej ING

02-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy