Odpowiedz
Witam, sytuacja wygląda tak, że moja mama ma komornika na koncie.
Ma swoją ustawowo wolna kwotę od zajęcia, ale umylkowo kupiła bluzę na allegro, potem od razu jej ją zwróciłem, ale płatność wróciła na jej konto ing, a komornik zajął tą kwotę jako dochód, który biorąc na dobra sprawę, nie jest żadnym dochodem i da się to udowodnić dowodem wpłaty sprzęt kilku godzin na tą bluzę. Czy da się tą sprawę jakoś rozwiązać i odzyskać pieniądze? Czy są one nie do odzywania? Pozdrawiam.
Odpowiedz
0 Lajków
Akatsumiss
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
17-12-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 103 wyświetleń)

Re: Komornik

@Akatsumiss Proszę, przekaż mamie, aby w tej sprawie skontaktowała się z organem egzekucyjnym.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
789
172
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (1 998 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Inne dane przelewu niż właściciela konta

I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?

23-11-2024
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

23-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy