Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

UWAGA NA ING BANK BLOKUJE KONTA POMIMO SPEŁNIENIA WARUNKÓW BANKU

W dniu dzisiejszym bank zablokował nam wszelkie środki i dostęp do pieniędzy zasłaniając się ustawa o praniu brudnych pieniędzy.

Uwaga na na ten bank od 5 godzin siedzę na telefonie i nikt nie jest wstanie udzielić nam pomocy. Dodam że wszelkie pisma jakie chciał bank zostały wysłane. Nigdy więcej ING. Z dnia na dzień jesteśmy bez środków do życia.

Odpowiedz
0 Lajków
27078_38
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
4
13-12-2022
Wiadomość 1 z 2 (4 560 wyświetleń)

Re: UWAGA NA ING BANK BLOKUJE KONTA POMIMO SPEŁNIENIA WARUNKÓW BANKU

[ Edytowane ]

Przykro mi, że taka sytuacja Cię spotkała. Przez Społeczność nie mamy wglądu do naszego systemu, aby się odnieść do tej sytuacji. Zależy mi jednak, aby Ci pomóc. Proszę skontaktuj się z nami na czacie w bankowości internetowej lub z naszą infolinią. Postaramy się przyspieszyć sprawdzenie dokumentów przesłanych przez Ciebie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
264
48
11-02-2020
Wiadomość 2 z 2 (4 459 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy