04-07-2018 22:26
Czy ING oferuje w Gdańsku?
04-07-2018 22:28
Nie oferujemy skrytek bankowych.
13-07-2018 18:31
Ciekawe, bo w cenniku dla przedsiębiorców https://www.ingbank.pl/male-firmy/tabele-i-regulaminy/tabela-oplat-i-prowizji mamy na stronie 28 INNE USŁUGI BANKOWE a tam:
Przechowanie depozytu (dokumentowy lub kluczowy) o standardowych wymiarach, w kopercie bezpiecznej lub w kasecie kasjerskiej Uwaga! W przypadku, gdy depozyt odbiega wymiarami lub wagą od standardu opłata zastaje ustalona w drodze indywidualnych negocjacji. 25 PLN za każdy rozpoczęty miesiąc
Wynajęcie skrytki sejfowej 25 PLN za każdy rozpoczęty miesiąc
18-07-2018 16:47
@ArekK Faktycznie, nie mamy w ofercie skrzynki bankowej/depozytowej. Jednak są klienci, którzy nadal mają zawartą z nami umowę, dlatego też jest informacja dotycząca tej usługi w Tabeli Opłat i Prowizji.
Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.
Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S
Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s
... 25-11-2024Skontaktuj się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING przez przeglądarkę WWW lub infolinią pod numerem 32 357 00 69 - sprawdzimy co jest powodem.
25-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
19 | |
12 | |
6 | |
5 | |
4 |