05-11-2022 18:29
Dzień dobry,
próbowałem założyć konto w Państwa banku przez internet, niestety dochodzę do etapu weryfikacji tożsamości - chciałem wybrać najprostszą dla mnie opcję - przelew weryfikacyjny, w moim przypadku z Banku Santander, który znajduje się wśród wspieranych banków dla tego rodzaju weryfikacji. Niestety po przekierowaniu na stronę partnera Blue Media otrzymuję komunikat "W tej chwili nie możemy zrealizować Twojego przelewu". Czy jest to chwilowa awaria? Kiedy można się spodziewać jego naprawienia ?
06-11-2022 17:26
Dzień dobry,
nie mam informacji o ogólnych kłopotach z potwierdzeniem danych przez bank Santander. Czy próbowałeś dzisiaj wypełnić wniosek i była ta sama sytuacja?
Możesz też otworzyć konto z potwierdzeniem danych przez kuriera lub w placówce. Jeżeli masz telefon z Androidem od 7.0, to możesz przez naszą aplikację Moje ING mobile, potwierdzić dane przez selfie.
16-11-2022 10:12
17-11-2022 10:41
Proponuję sprawdzić również tę kwestię przy użyciu innej przeglądarki. Gdyby zmiana nie pomogła, to spróbuj otworzyć konto przy użyciu innej metody potwierdzenia tożsamości.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
7 | |
6 | |
4 |