Odpowiedz

Problem z założeniem konta.

Od 11 listopada syn próbuje założyć online konto Mubi 18-26, bezskutecznie, konto zablokowane.
Wizyta w placówce w Jaworznie nie przyniosła efektu. Pani w okienku dzwoniła na infolinię (to jakiś żart) po czym stwierdziła, że pozostaje jej przeprosić.
18 listopada, kolejna wizyta, tym razem pan sprawdził status zgłoszenia i stwierdził, że w systemie nic nie ma. Złożył zgłoszenie, na dowód dał wydruk potwierdzenia.
Dziś mamy 21, konto dalej nieaktywne, pomimo informacji w aplikacji karty bankowej brak, na czacie z konsultantem zbywanie i "proszę czekać". Żenada.
Sam mam konto w ING od 24 lat, jestem mega zadowolony z usług, ale żałuję, że doradziłem dziecku wybór tego banku.
Odpowiedz
0 Lajków
t0masz
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
21-11-2024
Wiadomość 1 z 3 (585 wyświetleń)

Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej sprawie, proszę by zaczekał na jego rozpatrzenie.

W temacie konta, by sprawdzić szczegóły, syn może też skontaktować się z naszą infolinią pod numerem 32 357 00 69

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
546
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (512 wyświetleń)

Re.: Problem z założeniem konta.

Dziękuję za reakcję, problem rozwiązany po trzeciej wizycie w oddziale, ale niesmak pozostał.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
0 Lajków
t0masz
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
21-11-2024
Wiadomość 3 z 3 (412 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy