Odpowiedz

Nowe waluty

Witam, czy jest szansa w najbliższej przyszłości na nowe waluty w ofercie walutowej? Jeśli tak to jakie? Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 4 (4 748 wyświetleń)

Re: Nowe waluty

Na ten moment nie mamy takich informacji. Napisz, proszę, jaka waluta Cię interesuje? Przekażę Twoją sugestię dalej Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
159
23
02-09-2021
Wiadomość 2 z 4 (4 704 wyświetleń)

Np korony norweskie i dolar australijski

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 4 (4 662 wyświetleń)

Dziękujemy za doprecyzowanie. Przekazaliśmy do odpowiedniego zespołu Emotikon: Szczęśliwy 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (4 605 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: OKO dziecka

Dzień dobry, czy podjął Pan już jakieś kroki w tej sprawie? niestety przez pułapkę banku jestem w tej samej sytuacji. Czy składał Pan już wniosek do sądu? Myslał Pan o postępowaniu przeciwko bankowi?

...

13-04-2025

Witam, mam niestety ten sam problem - jeszcze w mysl prawa przekazanie kwoty do 200 tys może stanowić darowiznę dla dziecka, czego akurat ja nie zamierzałam czynić i trzeba to wytłumaczyć w US. Czy ud

...

13-04-2025

Dzień dobry, Czy udało się Państwu dojść do porozumienia z bankiem? jakie środki Państwo powzięliście w tej sparwie? niestety zostałam w ten sam sposób złapana w ich oszukańczą pułapkę. jeśli będą Pań

...

13-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy