Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Kwota wolna od zajęcia komorniczego.

Chciałbym się dowiedzieć jak to jest mozliwe że pomimo wolnej kwoty od zajęcia na koncie,gdy przychodzi przelew na konto walutowe to kwota przelewu nie pomniejsza sie o dana kwotę wolną od zajęcia a jest blokowana na saldzie.
Dodajmy fakt że przelewy przychodzą na konto walutowe w znacznej większośći przekraczajac dostepna kwote.
Odpowiedz
0 Lajków
AdrianNN3
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
22-11-2022
Wiadomość 1 z 2 (3 233 wyświetleń)

Re: Kwota wolna od zajęcia komorniczego.

Chciałabym sprawdzić Twoją sytuację, ale nie mam takiej możliwości przez Społeczność. Być może masz kilka zajęć egzekucyjnych od różnych instytucji i masz zbieg. Do póki nie otrzymamy informacji, która instytucja pierwsza będzie realizować zajęcie, to tylko blokujemy pieniądze na koncie bez realizacji. 

Natomiast musimy sprawdzić jak dokładnie wygląda Twoja sytuacja. Proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:00 lub zadzwoń 32 357 00 69.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 167 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter

...

19-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

@DominikaW:

Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne. 

To chyba będz

...

18-11-2024
Rangi w społeczności

Dzień dobry, jestem tutaj nowa Emotikon: Szczęśliwy i nieco pogubiona Emotikon: Mrugający Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,

...

18-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy