21-06-2022 20:56
Macie świetne konta walutowe. Ale dlaczego tylko w 3 walutach?
Dlaczego nie ma CHF albo coś bardziej egzotycznego jak JPY (jeny japońskie), korona szwedzka (SEK) czy korona norweska (NOK)?
Oczywiście z tym japońskimi jenami trochę przegiąłem ale korony ze krajów skandynawskich, gdzie wielu ludzi pracuje - by się przydały.
Ale żeby nie mieć w ogóle franka szwajcarskiego, to już w ogóle wielki minus? ING ma źle skojarzenia z kredytami w CHF czy z jakiego powodu o tej walucie całkowicie zapomniał?
Jest ogromna inflacja, ludzie szukają różnych sposobów na ich ograniczenia. Jednym z nich jest właśnie zakup obcej waluty - i niestety w ING nie ma możliwości zakupy CHF....
Czy przewidujecie (macie w planach) poszerzyć ilość walut w Waszym świetnym produkcie "Konta walutowe"?
22-06-2022 21:08
Dziękujemy za sugestię, na ten moment nie planujemy rozszerzenia oferty o inne waluty.
22-06-2022 21:51
A przydałoby się, zwłaszcza gdy konkurencja zaczyna coraz częściej mięć więcej niż tylko 3 waluty. Chociażby poszerzenie o franka szwajcarskiego czy waluty skandynawskie.
21-11-2022 19:47
No i jest to nie dobrym rozwiązaniem potrzeb klientów banka ING. Dlatego żeby mieć konto we frankach CHF musiałem otworzyć konto w innym banku. Chociaż wolałbym mieć wszystkie konta walutowe w ING banku Sląskim. Ale niestety nie chcecie Państwo wychodzić naprzeciw potrzebom klientów banku. Szkoda.
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
7 | |
6 | |
4 |