21-06-2022 20:56
Macie świetne konta walutowe. Ale dlaczego tylko w 3 walutach?
Dlaczego nie ma CHF albo coś bardziej egzotycznego jak JPY (jeny japońskie), korona szwedzka (SEK) czy korona norweska (NOK)?
Oczywiście z tym japońskimi jenami trochę przegiąłem ale korony ze krajów skandynawskich, gdzie wielu ludzi pracuje - by się przydały.
Ale żeby nie mieć w ogóle franka szwajcarskiego, to już w ogóle wielki minus? ING ma źle skojarzenia z kredytami w CHF czy z jakiego powodu o tej walucie całkowicie zapomniał?
Jest ogromna inflacja, ludzie szukają różnych sposobów na ich ograniczenia. Jednym z nich jest właśnie zakup obcej waluty - i niestety w ING nie ma możliwości zakupy CHF....
Czy przewidujecie (macie w planach) poszerzyć ilość walut w Waszym świetnym produkcie "Konta walutowe"?
22-06-2022 21:08
Dziękujemy za sugestię, na ten moment nie planujemy rozszerzenia oferty o inne waluty.
22-06-2022 21:51
A przydałoby się, zwłaszcza gdy konkurencja zaczyna coraz częściej mięć więcej niż tylko 3 waluty. Chociażby poszerzenie o franka szwajcarskiego czy waluty skandynawskie.
21-11-2022 19:47
No i jest to nie dobrym rozwiązaniem potrzeb klientów banka ING. Dlatego żeby mieć konto we frankach CHF musiałem otworzyć konto w innym banku. Chociaż wolałbym mieć wszystkie konta walutowe w ING banku Sląskim. Ale niestety nie chcecie Państwo wychodzić naprzeciw potrzebom klientów banku. Szkoda.
Witam,
mój wniosek zmienił dzisiaj status na "Podejmujemy decyzję" ile może potrwać podejmowanie decyzji przez bank?
08-01-2025Bardzo zależy mi na szybkim rozpatrzeniu oczywiście, ale mogłam być zbyt roztrzęsiona sytuacją i nie wiem czy wspomniałam o tym zgłaszając reklamację. Pierwszy raz zdarza mi się taka sytuacja
08-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
12 | |
11 | |
6 | |
5 | |
4 |