Odpowiedz

Re: Kradzież z konta

Akurat procedury bezpieczeństwa w banku ING to jakiś ponury żart. Wymagają od klientów ostrożności a sami dzwonią z zastrzeżonego numeru żeby podać numer konta na który należy przelać kwotę pozostałą do spłaty na zamykanej karcie. W sumie świetny pomysł na kolejny scam.
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 21 z 22 (3 084 wyświetleń)

Re: Kradzież z konta

[ Edytowane ]
Drodzy Państwo dostałam odpowiedź z banku.

Uwaga jak ktoś stoi to niech usiądzie. Dobrze ze czytając odpowiedź leżałam bo bym sobie na stojąco krzywdę zrobiła.
Bank uznaje mi reklamację i zwraca mi!!! Uwaga!!! 10 zł!

10zl.
Mam prośbę do osób z banku które to czytają przekażcie komuś wyżej że to jest żenada i lepiej nie zwracać wcale niż się kompromitowac.
Z kilku tysięcy 10 zł. Dzięki uloże sobie życie na nowo!
Zacznę od zmiany banku 😘
Odpowiedz
0 Lajków
Kingrz9588
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
0
12-12-2021
Wiadomość 22 z 22 (3 041 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
OKO dziecka

Czy można zamknąć rachunek OKO założony dla dziecka na którym są jeszcze środki? Gdzie one trafią?
Na ten rachunek zostały ulokowane rodzinne oszczędności, a obecnie potrzebujemy z nich skorzystać, ale...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy