07-06-2020 14:49
Witam!
Posiadam konto mobi-direct 18-26. Chciałem wykonać przelew ekspresowy w systemie Express ELIXIR, BlueCash, za który według tabeli prowizji i opłat mam zapłacić 5 zł. ale problem jest taki, że w momencie zaznaczania takowej opcji pojawia się komunikat "Błąd:
07-06-2020 17:39
Temat został rozwiązany. Do zamknięcia.
Przepraszam za kłopot.
Pozdrawiam.
07-06-2020 19:47
Cieszę się, że udało Ci się wyjaśnić ten temat. Jeżeli widzisz komunikat, który przytoczyłeś, to wszystko wskazuje na to, że bank odbiorcy w tym czasie nie obsługuje tych przelewów lub nie należy do tej usługi.
Nowa oferta Platynowej Karty Kredytowej
Od 24 września obowiązuje nowa oferta KK Platynowej. Klienci którzy podpisali umowę przed tą datą, korzystają z karty na dotychczasowych warunkach ale jeśli np.
Jeśli nie zapłacisz przynajmniej minimalnej kwoty do daty wskazanej w zestawieniu transakcji - możemy tymczasowo zablokować kartę. Gdy wpłacisz zaległą kwotę, odblokujemy kartę najpóźniej w kolejnym d
... 05-01-2025Dzień dobry,
mam pytanie o program Priority Pass do karty kredytowej - Platynowej Mastercard.
Gdy zakładałem kartę wejścia dla posiadacza karty były nielimitowane, a wejścia dla gościa kosztowało 32 US
... 05-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
12 | |
11 | |
6 | |
5 | |
4 |