16-01-2025 22:09
Dzień dobry
Zastanawiają mnie warunki konta Active z kartą Platinum.
Prosiłbym o rozwinięcie stwierdzeń:
1. co oznacza "średni poziom aktywów"?
chodzi o wszystkie zgromadzone w banku i obsługiwane fundusze, per klient czy per konto?
2. co oznacza "średni poziom inwestycji"? czy są to jakieś określone produkty, czy np. suma wartości Funduszy czy akcji w Maklerze? niestety nie znalazłem nigdzie konkretnych informacji
3 jest jasne, przelew na konto Active z innego banku lub konta firmowego i temat załatwiony. Do tego jednak pytanie: jak liczone są wpływy "netto" jeśli opłacany jest podatek z konta Active albo z konta firmowego po wcześniejszym przelewie na to konto? Czyli w skrajnym przypadku wpada 30000 ale podatku jest 25000 i dwa przypadki - opłata z konta active albo z konta firmowego
17-01-2025 21:36
26-01-2025 17:47 | Edytowano: 26-01-2025 17:49
27-01-2025 17:56
Konto Active - dla aktywnych klientów spełniających przynajmniej jeden z trzech warunków finansowych - wówczas to konto jest bezpłatne:
- średnie miesięczne aktywa w banku minimum 200 tys. zł
- średnie miesięczne inwestycje w banku minimum 100 tys. zł
- sumę wpływów na konto Active minimum 10 tys. zł miesięcznie
Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł
... 14-02-2025Niestety ale kolega ma racje. Nie dość że kurs jest delikatnie mówiąc mało atrakcyjny w porównaniu z innymi bankami w Polsce to do tego dolicza się dziwnym trafem nigdzie nie widoczną prowizje. Przykł
... 13-02-2025W bankowości internetowej ING Business niedawno były trzy osoby uprawnione do składania wniosków i ich akceptowania w imieniu podmiotu. Dwie osoby zrezygnowały z funkcji członków zarządu i bank usunął
... 13-02-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
11 | |
6 | |
4 | |
3 | |
3 |