Odpowiedz

Komornik a dwa konta

Założyłam drugie konto przez aplikację. Na pierwszym mam zajęcie komornicze, czy automatycznie środki wolne do dyspozycji przechodzą mi na drugie konto? Przykładowo na pierwszym wolne środki które mi pozostały to 500 zł czy na drugim koncie również mam 500 i jeśli wpłacę na drugie konto np 100 zł to na pierwszym zostanie mi 400zl do wykorzystania?
Odpowiedz
0 Lajków
Majamyjka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
15-04-2020
Wiadomość 1 z 2 (3 906 wyświetleń)

Re: Komornik a dwa konta

Kwota wolna dotyczy wszystkich kont, na których jest zajęcie komornicze. Jeśi wydasz pieniądze np. z konta oszczędnościowego, pomniejszy to dostępną kwotę wolną. Tak samo działa to przy kontach bieżących. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 854 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Zmiana kolejności kont

Czy funkcja zamiany kolejności kont jest przynajmniej planowana? Już o dłuższego czasu śledzę ten wątek i nie ukrywam, że taka funkcjonalność bardzo by się przydała oraz zaoszczędziła niepotrzebnych n

...

09-01-2025
Re.: Brak stanu kont po zalogowaniu się

dzięki, widzę teraz kółka z kwotami, ale zniknęła mi opcja pokazania widoku tabeli Emotikon: Szczęśliwy

09-01-2025
Re.: Pożyczka 138k

Wnioski kredytowe weryfikujemy tak szybko jak to tylko możliwe, zazwyczaj do 2-3 dni roboczych od złożenia wniosku. O dodatkowe dokumenty prosimy w sytuacji, gdy np. oświadczona kwota wynagrodzenia pr

...

09-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy