12-01-2018 11:01
Mam pytanie do ING Od 8 sierpnia wejdą w życie przepisy, które nakładają wysokie kary na banki i SKOK-i, jeśli te nie zaoferują klientom tak zwanego rachunku podstawowego. Za korzystanie z takiego konta nie będzie można naliczać opłat. Dodatkowo, za darmo będzie można wykonać co miesiąc pięć wypłat z bankomatów, nawet z tych, które nie należą do danego banku .
Czy ING planuje zmienić opłat i prowizji na koncie Direct i zlikwidować transakcje na minimum 300 zł miesięcznie i opłata za kartę z 7zł na 0zł i wprowadzić 10 wypłat bezpłatnych z bankomatów wszystkich banków bo obecnie jest to tylko 1 transakcja w miesięcznie
13-01-2018 12:19
Rzeczywiście zgodnie z ustawą do 8 sierpnia 2018 roku mamy czas na przygotowanie oferty konta, o którym wspomniałeś. Gdy tylko pojawi się więcej szczegółów w tym temacie, na pewno będziemy o tym informować naszych klientów.
Mam dwa pytania odnośnie logowania przy wykorzystaniu kluczy zabezpieczeń U2F:
Dzień dobry,
Od 29 czerwca 2026 r. ING wycofało usługę „Visa w telefonie” działającą w aplikacji Moje ING i od tamtej pory nie mogę płacić telefonem.
Problem w tym, że od zawsze płacę za pomocą Google
... 06-07-2026Jeśli masz nagranie z tej sytuacji, warto je dołączyć do reklamacji. Będzie ono dla nas dodatkową informacją, jednak ostateczne rozstrzygnięcie opieramy przede wszystkim na zapisach technicznych trans
... 04-07-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |