12-01-2018 16:54
Witam,
nakreślę sprawę:
- miałem konto w ING
- pewnego dnia rodzice dali mi upoważnienie do dostępu do ich kont. Obecnie widzę ich konta i transakcje, ich oszczędności, itp.
- źle się czując mając taką "władzę". Chcę czuć się bezpiecznie i po zalogowaniu do konta mieć wyłącznie swoje konto.
Nie chcę zmieniać nr konta bankowego. W efekcie chciałbym mieć dostęp do ich kont, a do swojego mieć dostęp taki sam jak to miało miejsce przed wspomnianym upoważnieniem.
Jaką mają Państwo propozycję na rozwiązanie mojego problemu?
13-01-2018 16:03
Możesz wyłączyć podgląd do kont rodziców w bankowości internetowej. Aby to zrobić w Moje ING proszę wybierz Dane i ustawienia -> Konfiguracja systemu, a potem Ukryj rachunek przy konkretnym koncie.
Zapisałam Twoje uwagi z prośbą o sprawdzenie. Przekazałam też prośbę o pilne rozpatrzenie do odpowiedniego działu.
07-02-2026Dzień dobry,
30 stycznia dokonywałem wpłaty we wpłatomacie na kwotę 10 000 zł. Niestety urządzenie zacięło się, nie reagowało na moje klikanie i ostatecznie zatrzymało gotówkę bez wydruku potwierdzenia
... 07-02-2026Aktualizacja jest taka, że moje zgłoszenie zostało zamknięte i nie ma go nawet w systemie, problem nadal występuje, mamy 5 lutego, do usłyszenia w czerwcu!
05-02-2026
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |