12-01-2018 16:54
Witam,
nakreślę sprawę:
- miałem konto w ING
- pewnego dnia rodzice dali mi upoważnienie do dostępu do ich kont. Obecnie widzę ich konta i transakcje, ich oszczędności, itp.
- źle się czując mając taką "władzę". Chcę czuć się bezpiecznie i po zalogowaniu do konta mieć wyłącznie swoje konto.
Nie chcę zmieniać nr konta bankowego. W efekcie chciałbym mieć dostęp do ich kont, a do swojego mieć dostęp taki sam jak to miało miejsce przed wspomnianym upoważnieniem.
Jaką mają Państwo propozycję na rozwiązanie mojego problemu?
13-01-2018 16:03
Możesz wyłączyć podgląd do kont rodziców w bankowości internetowej. Aby to zrobić w Moje ING proszę wybierz Dane i ustawienia -> Konfiguracja systemu, a potem Ukryj rachunek przy konkretnym koncie.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
23 | |
12 | |
8 | |
7 | |
6 |