Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Propozycja konta osobistego, obecnie mam konto, ale...

Witam,

nakreślę sprawę:

- miałem konto w ING

- pewnego dnia rodzice dali mi upoważnienie do dostępu do ich kont. Obecnie widzę ich konta i transakcje, ich oszczędności, itp.

- źle się czując mając taką "władzę". Chcę czuć się bezpiecznie i po zalogowaniu do konta mieć wyłącznie swoje konto.

Nie chcę zmieniać nr konta bankowego. W efekcie chciałbym mieć dostęp do ich kont, a do swojego mieć dostęp taki sam jak to miało miejsce przed wspomnianym upoważnieniem.

Jaką mają Państwo propozycję na rozwiązanie mojego problemu?

Odpowiedz
0 Lajków
tomczyslaw
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
12-01-2018
Wiadomość 1 z 2 (4 590 wyświetleń)

Re: Propozycja konta osobistego, obecnie mam konto, ale...

Możesz wyłączyć podgląd do kont rodziców w bankowości internetowej. Aby to zrobić w Moje ING proszę wybierz Dane i ustawienia -> Konfiguracja systemu, a potem Ukryj rachunek przy konkretnym koncie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
809
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 542 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Ok, zgłoszone. Tymczasowym obejściem jest zmniejszenie zakresu dat na filtrze i puszczenie aktualizacji listy.

07-05-2026
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy