11-01-2025 15:03 | Edytowano: 11-01-2025 15:15
Założyłem konto oszczędnościowe w promocji, aplikacja działa i jest numer nowego konta.
Po wysłaniu przelewu na nowe konto jest on odrzucany (zwracany) z dopiskiem "konto zamknięte".
W aplikacji jest informacja "Potwierdzamy twoje dane, może to potrwać do 2 dni roboczych".
Mineły dwa dni robocze a przelew nadal jest odrzucany i dalej jest ten komunikat.
Na czacie napisali, że postaraja się pilnie aktywować konto...mija kolejny dzień i nadal to samo.
Przy zakładaniu konta była podana informacja, że będzie można z niego od razu korzystać...
Troche to oszustwo, bo promocyjne oprocentowanie miało być przez 3 miesiące, dni promocji zaczynają upływać (w informacjach konta jest już ustalona data wygaśniecia promocyjnego oprocentowania) a z promocjii nie da się korzystać bo nie da się wpłacić pieniędzy.
12-01-2025 14:10
Chciałabym pomóc w wyjaśnieniu sytuacji ale w tym miejscu nie mam podglądu do konta. Napisz proszę do nas na czacie w Moim ING. Sprawdzimy wtedy dla Ciebie więcej szczegółów i co dzieje się z kontem.
... 14-11-2025
@viggen:
@maszaikasza:Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
No tak. Wbudowany w systemy Apple, który od najnowszego IOS jest teraz Pękie
Dzień dobry, też się naciąłem na tę super promocję. Pytania do osób którym się udało odzyskac pieniądze.
Do sądu składa się podanie i czeka na wyrok czy to się wiążę z rozprawą w sądzie na kórej się s
... 14-11-2025