Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Brak możliwość wpłacenia pieniędzy na konto.

[ Edytowane ]

Założyłem konto oszczędnościowe w promocji, aplikacja działa i jest numer nowego konta.

Po wysłaniu przelewu na nowe konto jest on odrzucany (zwracany) z dopiskiem "konto zamknięte".

W aplikacji jest informacja "Potwierdzamy twoje dane, może to potrwać do 2 dni roboczych".

Mineły dwa dni robocze a przelew nadal jest odrzucany i dalej jest ten komunikat.

Na czacie napisali, że postaraja się pilnie aktywować konto...mija kolejny dzień i nadal to samo.

Przy zakładaniu konta była podana informacja, że będzie można z niego od razu korzystać...

Troche to oszustwo, bo promocyjne oprocentowanie miało być przez 3 miesiące, dni promocji zaczynają upływać (w informacjach konta jest już ustalona data wygaśniecia promocyjnego oprocentowania) a z promocjii nie da się korzystać bo nie da się wpłacić pieniędzy.

Odpowiedz
0 Lajków
min
min
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
11-01-2025
Wiadomość 1 z 1 (59 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Limit odnawialny

Czy limit odnawialny to jest debet ? 

Czy to zalicza się pod kredyt ? 

Mam propozycję w banku limitu odnawialnego i zastanawiam się czy to będzie widniało jako kredyt ? 

11-01-2025
Re.: Brak wpłaconych pieniędzy na koncie

Cześć, i jak ta sprawa się zakończyła ?

11-01-2025
Brak możliwość wpłacenia pieniędzy na konto.

Założyłem konto oszczędnościowe w promocji, aplikacja działa i jest numer nowego konta.

Po wysłaniu przelewu na nowe konto jest on odrzucany (zwracany) z dopiskiem "konto zamknięte".

W aplikacji jest in

...

11-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy