22-11-2022 12:55
Witam.
Proszę o pomoc. Mam zamknięta KK z dniem 02.11.2022, widzę w aplikacji Moje ING ją jako zamkniętą, wyszarzałe pole. Okazało się, że wczoraj 21.11.2022 sklep internetowy dokonał zwrotu na ponad 1tyś zł. za zakup tą kartą i środków nie ma, nie zostały one przyjęte przez bank z względu na zamkniętą kartę kredytową i jej numer rachunku. Ponoć bank ING odrzucił transakcję przychodzącego przelewu na kartę - zwrotu. Sklep internetowy daje tylko możliwość zwrotu na pierwotną formę płatności, czyli właśnie na zamkniętą KK. W jaki sposób bank ING jest w stanie mi pomóc z odzyskaniem tej kwoty i ewentualnym przeksięgowaniem tego na indywidualne konto bankowe w ING?
23-11-2022 13:05
Niestety na zamkniętym rachunku nie możemy zaksięgować przelewu ani przekierować go na inne konto. Skontaktuj się w tej sprawie ze sprzedawcą, aby wyjaśnić sytuację i podać inny numer konta do zwrotu.
Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 11-12-2025Dzień dobry,
Posiadamy kredyt hipoteczny, który jest przypisany do konta narzeczonej, oczywiście w umowie kredytowej jestem dopisany do kredytu jako współkredytobiorca (50/50). W przypadku, gdybyśmy c
... 09-12-2025Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |